Boodschappen Maart 2009

boodschappen magazine maart 2009Het maart-nummer van Boodschappen staat in het teken van de smaak van het Engelse landleven, met recepten zoals bloemkoolsoep met stilton, scones, roastbeef in dough en fruitcrumble. Verder kookt Henk 3 gerechten met spinazie en kookt Daniel ‘in de wereld rond..’ een typisch Frans gerecht, namelijk clafoutis. Lekker zijn de recepten met kip, net als de recepten uit de rubriek budgetkoken. Voor de wijnliefhebbers heeft Boodschappen deze keer ‘lekkers uit de laars’, wat is een lekkere Italiaanse rode, rose of witte wijn? Dit en meer in dit nummer van Boodschappen. Boodschappen is een gratis magazine wat bij veel supermarkten te verkrijgen is.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining