Smaak 47

Smaak 47Feestelijke recepten, warme gerechten voor koude winterdagen en smaaksterren uit Vlaams-Brabant en Limburg zijn enkele onderwerpen in het trendsettend Belgisch magazine Smaak. De culinaire reis in dit nummer gaat naar Sienese Crete, de natuurlijke trots van Toscane. Verder een item over het betere buitenleven met bijbehorende recepten, de kookman maakt iets met ananas en schorseneren en meer over de foie gras van Rougie. Naast alle food onderwerpen ook veel over wijnen met onder andere de Belgische kolonie in Bordeaux en meer over malt whisky. Deze Smaak eindigt met een stap-voor-stap recept van Jeroen de Pauw voor cannelloni gevuld met kip, fijne groentjes en een pittig tomatensausje met spinazie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining