Die Brave Gehaktbal

Die Brave GehaktbalWie kent de slogan ‘woensdag, gehaktdag’ nog? Vroeger was het heel normaal elke woensdag een gehaktbal op tafel te zetten. In het boekje ‘Die brave gehaktbal’ zijn er allerlei recepten met variaties met gehakt verzameld om zo weer eens een verrassing op tafel te zetten. Het boekje is ingedeeld in ‘gehaktbroden en patés’, ‘hamburgers en sandwiches’, ‘soepen’, ‘gehaktballen bij de vleet’, ‘van alles in-het-pannetje’, ‘ doe meer met deeg’ en ‘Middellandse Zee-gerechten’. Volop variaties met gehakt dus, ruim 200 recepten! De recepten zijn afkomtig uit ‘The new hamburger cookbook’ van Metta C. Roate’ en zijn vertaald, herzien en aangevuld door Wina Born.

Titel: Die brave gehaktbal
Uitgever: Meijer Pers
Verschijningsjaar: 1967


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining