Die Brave Gehaktbal

Die Brave GehaktbalWie kent de slogan ‘woensdag, gehaktdag’ nog? Vroeger was het heel normaal elke woensdag een gehaktbal op tafel te zetten. In het boekje ‘Die brave gehaktbal’ zijn er allerlei recepten met variaties met gehakt verzameld om zo weer eens een verrassing op tafel te zetten. Het boekje is ingedeeld in ‘gehaktbroden en patés’, ‘hamburgers en sandwiches’, ‘soepen’, ‘gehaktballen bij de vleet’, ‘van alles in-het-pannetje’, ‘ doe meer met deeg’ en ‘Middellandse Zee-gerechten’. Volop variaties met gehakt dus, ruim 200 recepten! De recepten zijn afkomtig uit ‘The new hamburger cookbook’ van Metta C. Roate’ en zijn vertaald, herzien en aangevuld door Wina Born.

Titel: Die brave gehaktbal
Uitgever: Meijer Pers
Verschijningsjaar: 1967


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining