50 Culinaire Avonturen met Rijst

50 Culinaire Avonturen met RijstHet boekje 50 culinaire avonturen met rijst begint met de geschiedenis van rijst, wat het is en welke soorten er zijn. Vervolgens tips over hoe je rijst het best kan koken. Vervolgens beginnen de recepten met rijst als hoofdingrediënt. Maak bijvoorbeeld Italiaanse rijst, rijststoofpot of een rijstevlaai. Voor elke gang is er wel een recept te vinden. Een leuk boekje als je van rijst houdt.

Titel: 50 Culinaire avonturen met rijst
Uitgever: Meijer Pers
Verschijningsjaar: 1977
In opdracht van: Albert Heijn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining