Culinaire Ambiance September 2008

Culinaire Ambiance spetember 2008Vanaf het september nummer is het ‘lekkerste magazine van Vlaanderen’ Culinaire Ambiance volledig vernieuwd! Sneller, jonger, kleurrijker en met veel recepten die bijna iedereen wel kan maken. In dit nummer bijvoorbeeld de lekkerste pizza’s, zoals een pizza calzone met kabeljauw en prei of een pizza met chocolade. Geert van Hecke maakt in de rubriek ‘Hippe Klassiekers’ Oostendse zeetong. Tevens is er een nieuwe rubriek ‘De smaken van …’ . Hierin neemt Phillippe van den Bulck je mee op zijn culinaire reizen. Dit keer is het Vietnam. Mooie foto’s en heerlijke Vietnamese recepten. Misschien ken je Seppe Nobels al? Bekend van ‘De wereld van K3′ waar hij kok in is. Hij maakt lekkere recepten voor de kids klaar in ‘Koken voor Kids”. Elke foodie moet eens de zondagsmarkt van Aubel bezoeken. Culinaire Ambiance is langs de lekkerste kramen geweest. Het magazine wordt afgesloten met nog veel meer recepten van de hand van Phillippe van den Bulck. Hij vertaald de seizoenen naar tongstrelende recepten. Dus nog meer lezen en nog meer recepten in Culinaire Ambiance!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining