Culinaire Ambiance September 2008

Culinaire Ambiance spetember 2008Vanaf het september nummer is het ‘lekkerste magazine van Vlaanderen’ Culinaire Ambiance volledig vernieuwd! Sneller, jonger, kleurrijker en met veel recepten die bijna iedereen wel kan maken. In dit nummer bijvoorbeeld de lekkerste pizza’s, zoals een pizza calzone met kabeljauw en prei of een pizza met chocolade. Geert van Hecke maakt in de rubriek ‘Hippe Klassiekers’ Oostendse zeetong. Tevens is er een nieuwe rubriek ‘De smaken van …’ . Hierin neemt Phillippe van den Bulck je mee op zijn culinaire reizen. Dit keer is het Vietnam. Mooie foto’s en heerlijke Vietnamese recepten. Misschien ken je Seppe Nobels al? Bekend van ‘De wereld van K3′ waar hij kok in is. Hij maakt lekkere recepten voor de kids klaar in ‘Koken voor Kids”. Elke foodie moet eens de zondagsmarkt van Aubel bezoeken. Culinaire Ambiance is langs de lekkerste kramen geweest. Het magazine wordt afgesloten met nog veel meer recepten van de hand van Phillippe van den Bulck. Hij vertaald de seizoenen naar tongstrelende recepten. Dus nog meer lezen en nog meer recepten in Culinaire Ambiance!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining