Koken & Genieten

Koken & GenietenParty Time in het augustus nummer van Koken & Genieten. Heerlijke zomerse partysnacks zoals de recepten voor Rockefeller champignons, zalm met wasabimousse en de gehakt- en garnalenspiesjes. Het menu van de maand augustus is vooraf een wortelsoep met kokosmelk, een hoofdgerecht met garnalen-zalmspiesjes met spinazie en als nagerecht meloen met prosecco en citroenijs. Recepten, compleet met een tijdplanning. Wat kan je doen met het seizoensproduct de witte boon? Een nummer boordevol recepten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining