Campina Open Boerderijdagen

boerderij Geen zin dit jaar om op 2e pinksterdag (12 mei) weer de meubelboulevard af te struinen? Voor de 3e keer organiseert Campina de Campina Open Boerderijdagen . Van 10:00 tot 16:00 kan je langsgaan bij 1 van de deelnemende boerderijen die je kan vinden via de site. Zo krijg je bijvoorbeeld een rondleiding op de boerderij, kan je allerlei vragen stellen en zullen er verschillende activiteiten zijn. Enkele boerderijen zullen ook ondersteund worden door een promotieteam van Campina. Ben je een liefhebber van melk, vla of andere zuivelproducten is dit je kans om te zien waar de toetjes ‘oorspronkelijk’ vandaan komen. De boerderijen vind je voornamelijk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Limburg!

** Voor de 2011 editie: In 2011 zijn er 3 edities, namelijk op 9 en 25 april en 13 juni. Op 9 april gaan de koeien weer naar buiten!

** Voor de 2012 editie: In 2012 zijn er 2 edities. Op 9 april gaan de koeien weer naar buiten en op 28 mei kan je picknicken bij de boer!


0 reacties op “Campina Open Boerderijdagen

  1. Hallo,

    Wij zijn naar de Campina Open Boerderijdag geweest in Groenlo. Naomi is nu net 2 jaar jong/oud en heeft zicht prima vermaakt. Heel erg leuk allemaal. We gaan dit zeker onthouden voor een volgende keer of volgend jaar. Wij vinden het belangrijk dat een kind weet waar de melk en een ei echt vandaan komt (dus niet uit de fabriek).

    • Goed om te horen dat de dag zo leuk is geweest! En idd het is belangrijk dat de kinderen weten dat melk uit een koe komt en niet zomaar in de winkel komt. Volgens mij zijn de boerderijdagen van Campina elk jaar rond de pinksterdagen (tenminste zo is het de afgelopen 2 jaar geweest)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining