Smaak Special / Spelen met Warm en Koud

smaak special spelen met warm en koudIn de keuken is het spelen met warm en koud, iets te warm kan een groot probleem geven maar iets te koud kan ook net niet het gewenste resultaat geven. Dit is het thema van deze Smaak special. Maak bijvoorbeeld de perfecte balletjes in tomatensaus van Anne Verbreyt of de moelleux van chocolade van Wim Heiremans en ook het chocoladetaartje met een sorbet van banaan van Johan Hermans van restaurant Tijd a Tijd kan je tot in de perfectie maken. Daarnaast in deze Smaak een interview met culinair toptalent Sergio Herman van Oud Sluis. Ga je deze vakantie naar de kust van Oostende ontdek naast Red Pepper bekend uit Mijn Restaurant ook de andere restaurants. Toerisme Oostende organiseert voor de derde maal ‘Met kunst aan tafel’ een culinair hoogstandje met twaalf restaurants en internationale kunstenaars.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining