Smaak Special / Spelen met Warm en Koud

smaak special spelen met warm en koudIn de keuken is het spelen met warm en koud, iets te warm kan een groot probleem geven maar iets te koud kan ook net niet het gewenste resultaat geven. Dit is het thema van deze Smaak special. Maak bijvoorbeeld de perfecte balletjes in tomatensaus van Anne Verbreyt of de moelleux van chocolade van Wim Heiremans en ook het chocoladetaartje met een sorbet van banaan van Johan Hermans van restaurant Tijd a Tijd kan je tot in de perfectie maken. Daarnaast in deze Smaak een interview met culinair toptalent Sergio Herman van Oud Sluis. Ga je deze vakantie naar de kust van Oostende ontdek naast Red Pepper bekend uit Mijn Restaurant ook de andere restaurants. Toerisme Oostende organiseert voor de derde maal ‘Met kunst aan tafel’ een culinair hoogstandje met twaalf restaurants en internationale kunstenaars.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining