Okura in Amsterdam

plaatje
Eigenlijk moet de titel van dit bericht zijn ‘Restaurantweek‘. Vandaag werd de reserveringsite van de restaurantweek geopend in het Okura Hotel in Amsterdam en Brutsellog mocht daarbij aanwezig zijn. Na een presentatie over de restaurantweek door Jeroen van den Brink (diningcity.com) werd het woord gegeven aan Jan-Jaap van der Wal, hij was er namens Child Atventure en verrichtte de officiële opening van de site. Als je tijdens de restaurant week 1 euro meer betaald voor je driegangen menu, wordt dit gedoneerd aan het goede doel ‘ Child At Venture‘. Daarna was er de gelegenheid om foto’s te maken, een kijkje te nemen in de keuken waar ondertussen topchefs met hun brigade aan de gang waren om de hapjes te maken. De hapjes werden met uiterste zorg bereid zoals je ook kan verwachten. Om eerlijk te zeggen heb ik dingen geproeft waarvan ik nooit gedacht had ze ooit te eten. Zoals ganzenlever, kalfswang met risotto en een terrine met bessengelei en appel. Snel reserveren en in de week van 3 t/m 9 maart genieten in een toprestaurant!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining