Okura in Amsterdam

plaatje
Eigenlijk moet de titel van dit bericht zijn ‘Restaurantweek‘. Vandaag werd de reserveringsite van de restaurantweek geopend in het Okura Hotel in Amsterdam en Brutsellog mocht daarbij aanwezig zijn. Na een presentatie over de restaurantweek door Jeroen van den Brink (diningcity.com) werd het woord gegeven aan Jan-Jaap van der Wal, hij was er namens Child Atventure en verrichtte de officiĆ«le opening van de site. Als je tijdens de restaurant week 1 euro meer betaald voor je driegangen menu, wordt dit gedoneerd aan het goede doel ‘ Child At Venture‘. Daarna was er de gelegenheid om foto’s te maken, een kijkje te nemen in de keuken waar ondertussen topchefs met hun brigade aan de gang waren om de hapjes te maken. De hapjes werden met uiterste zorg bereid zoals je ook kan verwachten. Om eerlijk te zeggen heb ik dingen geproeft waarvan ik nooit gedacht had ze ooit te eten. Zoals ganzenlever, kalfswang met risotto en een terrine met bessengelei en appel. Snel reserveren en in de week van 3 t/m 9 maart genieten in een toprestaurant!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining