Van Der Valk Magazine

van der valk magazineDit magazine is verkrijgbaar in de verschillende van der Valk vestigingen. Natuurlijk met de laatste aanbiedingen, arrangementen en informatie over het van der Valk concern. Maar ook meer over dynamisch Rotterdam en uitnodigend Ridderkerk en natuurlijk het culinaire aspect. In deze editie wordt er getoverd met tomaat, een recept voor bijvoorbeeld een tomatensorbet of een Italiaanse salade met knapperige parmaham en zongedroogde tomaten. Daarnaast nog de geschiedenis van de tomaat, de verschillende tomaatsoorten, hoe gebruik je tomaat in de keuken en tomaten en gezondheid. Informatief is van der Valk magazine dus wel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining