SOS Piet door Piet Huysentruyt

SOS PietHeel veel mensen hebben er op zitten wachten: het kookboek van de man die België leerde koken! Piet Huysentruyt heeft nu zijn tv-programma SOS Piet in een boekvorm gegoten en dat levert lekkere recepten die echt iedereen kan maken op. Van soepen & voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten Piet behandeld het allemaal met stap-voor-stap foto’s en een stap-voor-stap beschrijving, wat kan je allemaal fout doen met de bereiding en natuurlijk de opsomming die je ook altijd ziet bij SOS Piet op VTM. Wat erg leuk is is als je de S.O.S. Piet 3 dvd hebt je ook een aantal recepten kan bekijken! Piet Huysentruyt is na 3 jaar SOS Piet te zijn nog steeds erg populair in België gezien de rij bij de signeersessie op de Boekenbeurs in Antwerpen en ook ik heb een gesigneerd exemplaar (lucky me)!

Titel: SOS Piet
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789020974553
Winkelprijs: 18,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Nintendo Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Philips Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining