SOS Piet door Piet Huysentruyt

SOS PietHeel veel mensen hebben er op zitten wachten: het kookboek van de man die België leerde koken! Piet Huysentruyt heeft nu zijn tv-programma SOS Piet in een boekvorm gegoten en dat levert lekkere recepten die echt iedereen kan maken op. Van soepen & voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten Piet behandeld het allemaal met stap-voor-stap foto’s en een stap-voor-stap beschrijving, wat kan je allemaal fout doen met de bereiding en natuurlijk de opsomming die je ook altijd ziet bij SOS Piet op VTM. Wat erg leuk is is als je de S.O.S. Piet 3 dvd hebt je ook een aantal recepten kan bekijken! Piet Huysentruyt is na 3 jaar SOS Piet te zijn nog steeds erg populair in België gezien de rij bij de signeersessie op de Boekenbeurs in Antwerpen en ook ik heb een gesigneerd exemplaar (lucky me)!

Titel: SOS Piet
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789020974553
Winkelprijs: 18,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining