Noedels door Vicki Liley

Noedels - Vicki LileyNoedels, je hebt er veel soorten van, overheerlijk voor een lichte maaltijd. In dit boek zie je dat er verschillende soorten noedels zijn zoals cellofaannoedels, eiernoedels of hokkiennoedels. Leer de 2 basismanieren van noedels koken en ga dan aan de slag met de recepten. Maak met noedels overheerlijke hapjes, soepen, salades, vlees- vis- en groenten-gerechten en zelfs desserts met noedels. Er worden ook nog een aantal recepten gegeven voor sausjes die je bij de noedels kan serveren. Met de woordenlijst weet je ook meteen wat de ingrediƫnten zijn zoals mirin of shii-take. Een leuk boekje om de Oosterse keuken wat dichterbij te brengen.

Titel: Noedels
Auteur: Vicki Liley
Uitgever: Good Cook publishing
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789073191112


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining