Noedels door Vicki Liley

Noedels - Vicki LileyNoedels, je hebt er veel soorten van, overheerlijk voor een lichte maaltijd. In dit boek zie je dat er verschillende soorten noedels zijn zoals cellofaannoedels, eiernoedels of hokkiennoedels. Leer de 2 basismanieren van noedels koken en ga dan aan de slag met de recepten. Maak met noedels overheerlijke hapjes, soepen, salades, vlees- vis- en groenten-gerechten en zelfs desserts met noedels. Er worden ook nog een aantal recepten gegeven voor sausjes die je bij de noedels kan serveren. Met de woordenlijst weet je ook meteen wat de ingrediƫnten zijn zoals mirin of shii-take. Een leuk boekje om de Oosterse keuken wat dichterbij te brengen.

Titel: Noedels
Auteur: Vicki Liley
Uitgever: Good Cook publishing
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789073191112


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining