Kookbijbel door Piet Huysentruyt

Kookbijbel Piet HuysentruytMet recht een kookbijbel genoemd, zo dik is dit kookboek. Piet Huysentruyt bekend van diverse kookprogramma’s bij VTM zoals S.O.S. Piet, de Perfecte keuken en Lekker Thuis, en zijn eigen kruidenlijn ‘Piet’s Kruiden‘ heeft bijna al zijn recepten die hij ooit heeft bedacht en gemaakt voor het programma Lekker Thuis op papier gezet en gebundeld in de Kookbijbel.

Voor elk wat wils is er een recept. Van aperitiefhapjes, soepen, voor- en lunchgerechten, slaatjes, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, wild en gevogelte, bijgerechten, eenpansgerechten, deegwaren tot desserts.

Als je in dit boek echt niets lekkers kan vinden …. het is bijna onmogelijk!

Titel: Kookbijbel
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789002214776


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Ainsley Harriott Albert Heijn Allerhande Amsterdam Andy McDonald Appetito BBC BBC GoodFood Becht Ben J. Kuyper Bill Granger Blond Amsterdam boekrecensie Boodschappen C.H. van Donselaar-Dijksterhuis C1000 Carrera chocolade Cornelia Schinharl CuisinArt Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier Culiperslunch 2013 delicious-uk delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Fresh Friends of Glass Good Cook Publishing GoodFood Gordon Ramsay Gregg Wallace Herman den Blijker Inmerc Jamie Magazine Jamie Magazine NL Jamie Oliver Janneke Vreugdenhil Jeroen Meus John Torode Joop Braakhekke Karakter Karin Luiten Kinderboekenweek 2009 koffie Koken & Genieten kookworkshop Kosmos La Cucina Italiana Lannoo Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Libelle Lekker Libelle Proeven Lonny Gerungan Mathijs Vrieze Michele Cranston Mijn Jumbo Monthly Brutsellog Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Op Smaak Patisserie & Desserts Pickwick Pierre Wind Piet Huysentruyt Proef Meisje Ramon Beuk Ready Steady Cook Magazine recensie Rosti Mepal RTL Rudolph van Veen Scriptum Sebastian Dickhaut Smaak Smaakwereld Sneak Peek Snor Sonja Sonja Bakker Standaard Tech Meisje Tefal Terra thee Tip Van Dishoeck VTM Wallpaper Wining & Dining