Kookbijbel door Piet Huysentruyt

Kookbijbel Piet HuysentruytMet recht een kookbijbel genoemd, zo dik is dit kookboek. Piet Huysentruyt bekend van diverse kookprogramma’s bij VTM zoals S.O.S. Piet, de Perfecte keuken en Lekker Thuis, en zijn eigen kruidenlijn ‘Piet’s Kruiden‘ heeft bijna al zijn recepten die hij ooit heeft bedacht en gemaakt voor het programma Lekker Thuis op papier gezet en gebundeld in de Kookbijbel.

Voor elk wat wils is er een recept. Van aperitiefhapjes, soepen, voor- en lunchgerechten, slaatjes, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, wild en gevogelte, bijgerechten, eenpansgerechten, deegwaren tot desserts.

Als je in dit boek echt niets lekkers kan vinden …. het is bijna onmogelijk!

Titel: Kookbijbel
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789002214776


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining