Feest met Beuk door Ramon Beuk

Feest met Beuk - Ramon Beuk Speciaal voor het 12 1/2 jarig bestaan van de Blz. boekhandels is er een kookboekje van Ramon Beuk uitgebracht. Feest met Beuk is eigenlijk een deel uit zijn boek De Echte Beuk. In dit boek worden verschillende feestelijke recepten behandeld. Van een sateetje en gehaktballetjes tot een chique 5 gangen menu inclusief dessert. Ook worden er allerlei tips gegeven over de feestelijkheden en leuke weetjes en anekdotes. Een leuk boekje voor de feestdagen!

Titel: Feest met Beuk
Auteur: Ramon Beuk
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 2005
In opdracht van: Blz.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Allerhande BBC GoodFood Becht boekrecensie Boodschappen Carrera chocolade Culinaire Ambiance Culinaire Saisonnier delicious. Donna Hay Donna Hay Magazine EasyCook Elle Eten Fontaine Foodies Gordon Ramsay Herman den Blijker Jamie Magazine Jamie Oliver Karakter Karin Luiten koffie Koken & Genieten Kosmos La Cucina Italiana Lees Meisje Lekker Leven Le Magazine Libelle Lekker Libelle Proeven Mijn Jumbo Nespresso Nieuw Amsterdam Nigella Lawson Olive Patisserie & Desserts Piet Huysentruyt Proef Meisje recensie RTL Sonja Bakker Tech Meisje Tefal Terra thee Van Dishoeck Wallpaper Wining & Dining